close

Werkplekonderzoek beeldschermwerk (Individueel)

Je zorgt ervoor dat je werknemers zo goed en efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen. Ondanks jouw goede zorgen kunnen je medewerkers toch klachten ontwikkelen. Het (individueel) Werkplekonderzoek van Zorg van de Zaak Experts geeft inzicht in de oorzaken die leiden tot de klachten van je werknemer. Op basis van dit inzicht kun je gepaste maatregelen nemen.

Wat kunnen de Zorg van de Zaak Experts voor je doen?
Werknemers die veel achter een bureau werken, kunnen klachten krijgen aan rug, nek, schouders of armen. Maar ook door continu tillen, trekken, staan of lopen kunnen klachten ontstaan. Deze klachten zorgen ervoor dat je medewerker minder goed kan functioneren, waardoor zijn of haar productiviteit daalt.

Om de belastende factoren te identificeren en in de toekomst klachten te voorkomen kan een van onze Zorg van de Zaak Experts je ondersteunen met het uitvoeren van het individuele Werkplekonderzoek. Tijdens het Werkplekonderzoek observeren we je werknemer om zijn of haar werkzaamheden en fysieke belastbaarheid (conditie, spierkracht en coördinatie) in te schatten. Met deze gegevens kunnen we de oorzaken vaststellen van de klachten van je werknemer. Op basis van deze oorzaken geven we jou advies over passende maatregelen (preventie), zodat je medewerker weer zonder klachten kan werken.

Resultaten:

  • Door het Werkplekonderzoek krijg je inzicht in de fysieke belastbaarheid van je werknemer.
  • Je krijgt inzicht in de voorkomende risicofactoren.
  • Je medewerker krijgt advies over het omgaan met klachten en hoe deze te bestrijden.
  • Je verzuimpercentage wordt eenvoudig en direct aangepakt, waardoor de verzuimkosten dalen.

Meer informatie over het Werkplekonderzoek (individueel)?
Wil je meer weten over ons individuele Werkplekonderzoek? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze dienst in onze webwinkel werkplekonderzoek waarin u direct een werkplekonderzoek kunt bestellen.

Wij gaan graag met je in gesprek.

Wilt je meer weten over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht