experts is onderdeel van

close

Blijf werken aan werkgeluk

Meer grip op werkdruk én werkgeluk

Het aanpassingsvermogen van werkend Nederland wordt flink op de proef gesteld door de coronacrisis. Van de ene op de andere dag werken veel mensen veel meer thuis. De dagelijkse routine en de bekende manier van contact maken, zijn in één keer drastisch veranderd. Daarbij was de werkdruk voor de coronacrisis voor sommige werknemers al hoog, en dit is veelal niet verminderd.
De mentale belasting is voor veel werknemers zelfs groter geworden. Dit maakt het nog belangrijker om aandacht te hebben voor werkdruk én werkgeluk. Maar welke factoren bepalen werkgeluk en hoe kunt u dit vergroten? Met de workshop Blijf werken aan werkgeluk krijgen deelnemers meer grip op werkgeluk.
Wat kan Zorg van de Zaak voor u doen?
Werkgeluk komt niet vanzelf. Als u werkgeluk wilt behouden of vergroten, is het belangrijk om eraan
te blijven werken. Zeker nu veel werknemers een emotionele mix van twijfels, angst en onzekerheid ervaren, is investeren in werkgeluk nodig.
Tijdens de workshop krijgen medewerkers inzicht
in de factoren die bepalend zijn in werkgeluk. Met concrete oefeningen gaan medewerkers aan de slag om het eigen werkgeluk te vergroten.
Ook staat het belang van een goede werk en privé balans centraal. Het vele thuiswerken kan zorgen
voor een verstoring in de balans. We hebben meer discipline nodig, meer structuur en werken de hele dag digitaal. De mentale belasting is groter geworden. Al voor de coronacrisis was de werkdruk hoog en dit is voor velen zeker niet minder geworden. Tijdens de workshop leren werknemers hoe ze de balans kunnen terugvinden en weer regie kunnen nemen.

Inhoud
Deelnemers (max.12) krijgen

Inzicht in de factoren die werkgeluk bepalen
(gelukkig werken piramide)

Inzicht in eigen werkgeluk tijdens de coronacrisis en hoe dit te vergroten

Inzicht in energiegevers en energielekken in deze nieuwe werkelijkheid

Invloed van positieve psychologie (positieve emoties en complimenten)

Praktische tips

Resultaat
Aan het eind van de workshop hebben deelnemers kennis van factoren die van invloed zijn op werkgeluk en hebben zij zelf meer tools in handen om hun eigen werkgeluk te vergroten.

Duur
1 dagdeel

Kosten
Het BTW-vrije tarief voor de workshop bedraagt
€ 1.350,– voor 1 dagdeel. De workshop kan zowel
fysiek als online worden gevolgd.

Wilt je meer weten over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht