experts is onderdeel van

close

Time Management

Druk, druk, druk. Je wilt de werkdruk voor je medewerkers beheersbaar houden. Je wilt ze niet overbelasten. Je kunt je medewerkers ondersteunen met onze training Time Management. Natuurlijk leren we je medewerkers om efficiënter en slimmer te werken. Maar dat is niet genoeg. Wat gebeurt er wanneer je medewerkers sneller gaan werken? Precies, ze gaan meer werk doen. Door efficiënter te gaan werken, gaat het gevoel van druk, druk, druk en overbelasting niet over.

De Britse hoogleraar Tony Crabbe schreef in 2016 het boek ‘Nooit meer te druk’. Hij zegt dat tijdmanagement niet een oplossing is voor een druk bestaan. Wel om keuzes te maken waar je aandacht aan geeft.

Wat kunnen de Zorg van de Zaak Experts voor je doen?
In onze training Time Management ondersteunen we je medewerkers om efficiënter te werken, maar vooral ook om effectiever te zijn. Keuzes maken waar je aandacht aan geeft, dat helpt om gelukkiger te worden in je werk en in je leven. Op een efficiënte manier, effectief en met energie werken en leven.

Resultaten

  • Meer werkplezier
  • Productievere werknemers
  • Minder gejaagd gevoel
  • Meer proactieve medewerkers

Meer informatie?
Wil je meer weten over wat Zorg van de Zaak Experts voor u kan betekenen met de training Time Management? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

Wilt je meer weten over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht