VTZM2

Vastgoed Totaal Zorg (VTZm2) en netwerkorganisatie Zorg van de Zaak werken samen met een uniek concept. VTZm2 scant bedrijfsmatig vastgoed en maakt eigenaren bewust van de risico’s die zij lopen. Zorg van de Zaak biedt oplossingen als er risico’s zijn gesignaleerd door vastgoedgebreken op het gebied van Arbo & Milieu.

Totale APK-check voor vastgoed
VTZmis een uniek concept en geheel nieuw in de markt voor eigenaren van vastgoed. Doordat er steeds meer regels, wetten, speciale clausules en bouwbesluiten worden gehanteerd en gesteld, wordt het er allemaal niet gemakkelijker op. VTZm2 maakt eigenaren bewust van de risico’s die zij lopen op het gebied van Brandveiligheid, Installaties, Bouwkundige Staat, Verzekeringen en Arbo & Milieu door vastgoedgebreken. En lost de knelpunten desgewenst ook op. Het resultaat is een certificaat met scores op de betreffende onderdelen en een adviesrapportage; Een totale APK-check voor vastgoed. VTZm2 is een initiatief van TBTA, Snoeren Bouwmanagement, Clercx Liebau Assurantiën en Zorg van de Zaak. Deze combinatie van specialisten is uniek en zorgt voor hoogwaardige kennis en toepassing.

De rol van Zorg van de Zaak
Zorg van de Zaak  neemt de check op de gebouwkundige eisen, die vanuit de Nederlandse Arbowet en het Arbobesluit verplicht gesteld worden, voor haar rekening. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de RI&E, vluchtwegen, brandblusmiddelen, luchtbehandeling, toegankelijkheid mindervaliden, veiligheidsvoorzieningen op het dak etc..

De inventarisatie wordt uitgevoerd door de auditor van VTZm2. Via een bedrijfsbezoek, rondgang met foto’s en documenten verzamelt hij alle benodigde informatie en documentatie. Een specialist van Zorg van de Zaak  met gekwalificeerde kennis voert vervolgens de beoordeling uit op het gebied van Arbo & Milieu, geeft aanbevelingen en bepaalt de score voor het certificaat. De eigenaar van het vastgoedobject ontvangt vervolgens een integrale rapportage met de beoordelingen en aanbevelingen van alle specialismen.

Meer informatie over VTZM2?
Wil je meer weten over wat Zorg van de Zaak Xpert voor u kan betekenen op et gebied van VTZM2? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

Wilt je meer weten over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht