experts is onderdeel van

close

Teamontwikkeling

Waarschijnlijk werken jouw medewerkers samen in een team. Een goede samenwerking is van groot belang voor een effectieve werksituatie. Als je medewerkers niet goed met elkaar omgaan, neemt het plezier in hun werk af. Dit heeft nadelige gevolgen voor hun werkproces en productiviteit. Teamontwikkeling met aandacht voor groepsdynamica draagt bij aan het goed functioneren van groepen medewerkers, in teams en op afdelingen.

Wat kunnen de Zorg van de Zaak Experts voor je doen?
Wij stellen in overleg met jou een plan van aanpak op, dat gericht is op de problematiek in jouw organisatie. We maken knelpunten concreet en stellen doelstellingen op om je team te ontwikkelen. We kunnen gesprekken inplannen met je medewerkers om een totaalbeeld te krijgen van de groepsdynamica en de samenwerking binnen het team.

Het vervolgtraject bestaat uit minimaal drie bijeenkomsten met het hele team. Tijdens deze sessies gaat je team in gesprek over de groepsdynamica en de huidige en gewenste manier van samenwerken. Je medewerkers maken afspraken over de manier waarop zij de nieuwe samenwerking gaan bereiken. Een van onze Zorg van de Zaak Experts begeleidt en ondersteunt dit proces, in samenspraak met jou of met de leidinggevende van je team.

Resultaten van onze teamontwikkeling met aandacht voor groepsdynamica:

  • De samenwerking in je team verbetert.
  • Je medewerkers gaan met meer plezier naar hun werk.
  • Je team werkt productiever door de verbeterde samenwerking.
  • De omgang tussen je medewerkers en de groepsdynamica

Meer informatie over teamontwikkeling?
Wil je meer weten over onze teamontwikkeling met aandacht voor groepsdynamica? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

Wilt je meer weten over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht