Over Experts Health services

Het adviesbureau voor werkend Nederland

Zorg van de Zaak Experts Health services is binnen Zorg van de Zaak Netwerk een adviesbureau dat organisaties (Grootbedrijf en MKB) versterkt door risicoreductie, verbeterde inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. Wij helpen jouw organisatie met organisatieadvies, onderzoek/analyse, consultancy, trainingen en (digitale) interventies. Onze professionals beschikken samen over een brede expertise en kennis op het gebied van arbeid & organisatie, vitaliteit, digital health, veiligheid, arbeidshygiëne en ergonomie.

Onze visie

Mensen die participeren in werk en maatschappij zijn gelukkiger. Dat is onze visie. Daarom leveren wij een bijdrage aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Want wanneer uw medewerkers tevreden zijn met hun leven functioneren zij beter, zijn zij productiever en verzuimen zij minder. Bovendien blijkt dat vitale medewerkers beter om kunnen gaan met de impactvolle momenten – de fysieke, mentale en sociale uitdagingen – in het leven. Deze uitdagingen doen een beroep op de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Redenen om aan de slag te gaan met het bevorderen van een gezonde leefstijl van jouw medewerkers. 

Onze aanpak

Met Zorg van de Zaak Experts Health services bieden wij je een uniek platform voor hulp bij verzuim, zorg- en inzetbaarheidsvraagstukken specifiek op het niveau van organisatie en doelgroep. We maken het verschil voor organisaties en mensen door de juiste ondersteuning en zorg te bieden. Met onze producten en diensten spelen wij in op verschillende domeinen, dat zijn: vitale werkomgeving (werken in een gezonde en veilige werkomgeving), vitaal aan het werk (energieke en productieve werknemers), vitaal leiderschap en vitaal gedrag (coping, eigen regie op vitaliteit). Meer hierover weten of wat dit voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Experts Health services maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Samen bouwen onze arbo-, expertise- en zorgbedrijven aan vitale organisaties waar mensen veilig, gezond en met plezier werken. En bieden we passende ondersteuning en zorg op de momenten dat het nodig is. Op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Want wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom leveren we een wezenlijke bijdrage aan een gezonder en vitaler Nederland.

Lees meer op zorgvandezaak.nl