experts is onderdeel van

close

Onze dienstverlening

Wij houden ons bezig met werk, inzetbaarheid en gezondheid want wij geloven dat gezonde werknemers, die met plezier doen waar ze goed in zijn, van groot belang zijn voor gezonde organisaties.

Arbeidsrisico’s beheersen en duurzame inzetbaarheid

De Zorg van de Zaak Experts laten je medewerkers en je organisatie beter presteren. Wij reiken jou de handvatten aan om díe vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt voor een gezonde organisatie – met advies, onderzoek en trainingen. Zo helpen wij het dynamische en duurzame prestatievermogen van jou, je medewerkers en je organisatie te vergroten.

Onze enthousiaste ergonomen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en arbeid- en organisatie-adviseurs geven op vernieuwende wijze invulling aan:

We helpen je de kwaliteit van je organisatie te verbeteren en effectiever leiding te geven en stimuleren je medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Advies, onderzoek, trainingen en implementatie op maat voor gezonde organisaties

Elke organisatie en elke vraag is anders. Daarom werken we nauw met jou samen en zijn onze adviezen, onderzoeken en trainingen altijd op maat: helder en passend. Ons devies is bovendien: effect advies = kwaliteit advies x acceptatie advies en daarom ondersteunen wij je graag bij de implementatie van maatregelen in je organisatie. Want bij een gezonde organisatie heeft iedereen baat.

Wilt je meer weten over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht