Onderzoek klimaat

De meesten van ons brengen 80 tot 90 procent van onze tijd binnen door. Op het werk, maar ook thuis, in winkels, scholen, ziekenhuizen en andere ruimtes. Het is dan ook van groot belang dat het binnenklimaat (ook wel binnenmilieu genoemd) van die ruimtes van een dusdanige kwaliteit is dat je je gezond en comfortabel voelt. Hoe optimaal is de kwaliteit van het klimaat in jouw organisatie? Een goed klimaat in je gebouw heeft positieve effecten op de productiviteit van je werknemers.

Wat kunnen de Zorg van de Zaak Experts voor je doen?
Een van onze Zorg van de Zaak Experts onderzoekt de kwaliteit van het binnenklimaat in jouw organisatie. Het onderzoek, vaak naar aanleiding van klachten van je medewerkers, richt zich onder meer op temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en geluidshinder. We maken gebruik van checklists voor de gebouwbeheerder, vragenlijsten voor je medewerkers en specifieke meetapparatuur.

Resultaten:

  • Ons klimaatonderzoek geeft je inzicht in de kwaliteit van het binnenklimaat in jouw organisatie.
  • Als er klachten zijn, biedt het onderzoek je de oorzaken en de mogelijke oplossingen van deze klimaatproblematiek.
  • Door de oplossingen te implementeren neemt de productiviteit van je medewerkers toe.

Meer informatie over het onderzoek (binnen)klimaat?
Wil je meer weten over ons onderzoek en advies betreffende het binnenklimaat in jouw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.