Medewerker Tevredenheid Onderzoek (MTO)

Tevreden medewerkers zorgen voor een prettige werksfeer, een hoge productiviteit en een klantvriendelijke benadering in je organisatie. Hoe tevreden zijn jouw medewerkers met hun werk en hun werkomstandigheden? Een Medewerker Tevredenheid Onderzoek (MTO) is hét middel om hier inzicht in te krijgen.

Wat kunnen de Zorg van de Zaak Experts voor je doen?
Zorg van de Zaak Experts biedt jou een Medewerker Tevredenheid Onderzoek in digitale vorm, zodat het snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Aan de hand van jouw wensen stellen wij de vragenlijsten samen. Deze lijsten krijgen je medewerkers voorgelegd via ons digitale programma.

Aan de hand van de resultaten adviseren wij jou over gerichte en strategische verbeteringen voor jouw organisatie. Het MTO wat wij voor je uitvoeren is gebaseerd op het wetenschappelijk getoetste WEB-model.

Resultaten van ons MTO:

  • Het wordt voor jou als werkgever duidelijk over welke zaken je medewerkers tevreden zijn, maar ook op welke punten je je organisatie kunt verbeteren.
  • Wij adviseren jou naar aanleiding van de resultaten over mogelijke verbetermaatregelen; dit gebeurt aan de hand van een prioriteitenmatrix.
  • Na deze verbeteringen pluk jij de vruchten van meer tevreden medewerkers.

Meer informatie over ons Medewerker Tevredenheid Onderzoek?
Wil je meer weten over ons MTO? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.