experts is onderdeel van

close

Inzetbaarheid verhogen – Campagne ‘Weet jij wat er speelt?’

Met de campagne ‘Weet jij wat er speelt?’ vragen we aandacht voor impactvolle gebeurtenissen van werkend Nederland. De gemiddelde werkgever heeft niet door wat er precies speelt bij een verzuimende werknemer. Werknemers doorlopen verschillende fases in hun leven, zowel in hun werk als privé. Van de eerste baan tot het pensioen: al deze fases brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Om het probleem op te pakken is het belangrijk met elkaar het gesprek aan te gaan.

Wij kunnen je helpen bij vraagstukken over het gesprek aangaan met uw medewerkers en gespreksbegeleiding voor leidinggevenden.

Wij kunnen je helpen de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te versterken. Duurzaam inzetbare medewerkers werken met meer plezier, zijn productiever en vallen minder uit. Daarnaast kun je door signalen van onbalans te herkennen en hier adequaat op te reageren een hoop tijd en geld besparen. Het activeren van je medewerkers om zelf hun rol te pakken, levert veel op. Onze Zorg van de Zaak Experts kunnen je hierin bijstaan. De manier waarop is aan jou: van het trainen van leidinggevenden tot het bewust  maken van je medewerkers van hun eigen rol bij hun duurzame inzetbaarheid.

Aan deze diensten kun je denken

Wat kunnen de Zorg van de Zaak Experts voor je doen?
Zorg van de Zaak reikt je de handvatten aan om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in je vakgebied – met advies, onderzoek en opleiding. Zo helpen wij het dynamische en duurzame prestatievermogen van jou, je medewerkers en je organisatie te vergroten.

Onze enthousiaste ergonomen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en arbeid- en organisatie adviseurs geven op vernieuwende wijze invulling aan duurzame inzetbaarheid en risicomanagement.

Resultaten

  • Meer werkplezier
  • Productievere werknemers
  • Minder uitval

Meer informatie?
Wil je meer weten over wat Zorg van de Zaak Experts voor u kan betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

Aan deze diensten kun je denken

Aan deze diensten kun je denken

Wilt je meer weten over onze dienstverlening?

Stuur ons een bericht