Individueel werkplekonderzoek

U zorgt als werkgever dat uw werknemers zo goed en efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen. Ondanks uw goede zorgen kunnen uw werknemers toch klachten ontwikkelen. Werknemers die veel achter een bureau werken, kunnen klachten krijgen aan rug, nek, schouders of armen. Deze klachten zorgen ervoor dat uw werknemer minder goed kan functioneren, waardoor de productiviteit daalt. Het individueel werkplekonderzoek beeldschermwerk geeft inzicht in de risicofactoren die leiden tot de klachten van uw werknemer. Op basis van dit inzicht kunnen gepaste maatregelen worden genomen.

Wat kan Zorg van de Zaak voor u doen?
Om de belastende factoren te identificeren en in de toekomst klachten te voorkomen kan Zorg van de Zaak op basis van uw wensen een individueel werkplekonderzoek beeldschermwerk uitvoeren.

Tijdens het werkplekonderzoek worden alle relevante factoren (werkplek, werkorganisatie, werkwijze en de individuele belastbaarheid) geanalyseerd. We kijken naar welke houdingen en bewegingen niet verstandig zijn in verband met het klachtenbeeld, maar wel noodzakelijk in verband met het werk. Er wordt een gesprek met de medewerker gevoerd en een observatie van de werksituatie en werkwijze uitgevoerd. Op basis van deze resultaten geven wij u advies over passende (preventie) maatregelen , zodat uw werknemer weer zonder klachten kan werken.

Resultaat

  • U krijgt inzicht in de risicofactoren
  • Uw werknemer krijgt advies over het omgaan met klachten en hoe deze te bestrijden zowel met betrekking tot de werkorganisatie, de werkplek en werkmiddel, de werkstijl en de belastbaarheid
  • Adviezen op maat om de algemene arbeidsomstandigheden te verbeteren.

Doorlooptijd
Het individueel werkplekonderzoek beeldschermwerk voeren wij binnen twee weken na de opdrachtbevestiging uit. De rapportage ontvang je binnen twee weken na de uitvoering van het werkplekonderzoek.

Kosten
Vaste prijs: EUR 585,- excl. BTW

Vraag een offerte aan voor een Individueel Werkplekonderzoek